• Innovasjon som samfunnsansvar

    Gode ideer og nye løsninger er avgjørende for at vi skal kunne stadig forbedre oss. I Lundin starter dette arbeidet med våre ansattes skarpe hoder og en tilrettelegging for å dele all kunnskap som sitter i disse hodene.

    Les mer

Om Lundin

Ledig stilling i Lundin

Vi har ledig jobb som Joint Venture Accountant. Har du god regnskapsforståelse og kan jobbe selvstendig og nøyaktig, så er det kanskje deg vi leter etter. Søknadsfrist er 10. oktober.

Ny idékonkurranse for studenter - forlenget frist!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og lyser ut årets utgave av konkurransen "Vis oss ideen din". Studenter inviteres til å komme med ideer som kan gjøre vår industri mer effektiv, tryggere, lønnsom eller miljøvennlig. Vinneren får en offshoretur med omvisning på Edvard Grieg-plattformen. Nå forlenger fristen for innlevering av bidrag til 12. oktober.

Produserer mer enn forventet

Lundins netto produksjon på norsk sokkel var i første kvartal i gjennomsnitt 82,6 Mboe per dag. Dette er den høyeste produksjonen noensinne for selskapet. Hovedårsaken er de fantastiske resultatene fra Edvard Grieg-plattformen.

Gode ideer ga uttelling

-Et minne for livet! Slik oppsummerte de tre vinnerne av Lundins idékonkurranse turen til Edvard Grieg. Besøket på plattformen var førstepremien i konkurransen.
Det er
352
ansatte i Lundin Norway

Lundin Norway ledergruppe