• Innovasjon som samfunnsansvar

    Gode ideer og nye løsninger er avgjørende for at vi skal kunne stadig forbedre oss. I Lundin starter dette arbeidet med våre ansattes skarpe hoder og en tilrettelegging for å dele all kunnskap som sitter i disse hodene.

    Les mer

Om Lundin

Ny idékonkurranse for studenter

Vi gjentar suksessen fra i fjor og lyser ut årets utgave av konkurransen "Vis oss ideen din". Studenter inviteres til å komme med ideer som kan gjøre vår industri mer effektiv, tryggere, lønnsom eller miljøvennlig. Vinneren får en offshoretur med omvisning på Edvard Grieg-plattformen.

Produserer mer enn forventet

Lundins netto produksjon på norsk sokkel var i første kvartal i gjennomsnitt 82,6 Mboe per dag. Dette er den høyeste produksjonen noensinne for selskapet. Hovedårsaken er de fantastiske resultatene fra Edvard Grieg-plattformen.

Gode ideer ga uttelling

-Et minne for livet! Slik oppsummerte de tre vinnerne av Lundins idékonkurranse turen til Edvard Grieg. Besøket på plattformen var førstepremien i konkurransen.

Funn i 6 av 7 prospekter i Barentshavet

Barentshavet blir det desidert viktigste området for petroleumsnæringen i Norge i framtida. Det mener letesjef i Lundin Norway, Halvor Jahre. -Vi har hittil boret letebrønner i sju prospekter i Barentshavet, og i seks av disse har vi gjort funn. Det gjør oss svært optimistiske.
Det er
352
ansatte i Lundin Norway

Lundin Norway ledergruppe