• Utvikling av felt, ikke innvikling…

    En feltutbygging kan koste flere titalls milliarder kroner. Lundin følger noen enkle men ekstremt viktige prinsipper for å unngå forsinkelser og kostnadsoverskridelser. Oppskriften har vist seg å fungere svært bra.

    Les mer

Utbygging

Fra lesesal til Lundin

I løpet av sommeren tar Lundin Norway imot hele 27 studenter som skal ha sommerjobb i selskapet. Målet er at de skal få muligheten til å bryne seg på reelle oppgaver og prosjekter, og ikke minst bli kjent med Lundin og bransjen vi opererer i.

Edvard Grieg vokser

Reserveanslagene for Edvard Grieg er tidligere økt to ganger siden produksjonsstart i november 2015. Nå har vi hentet informasjon fra en ny avgrensningsbrønn som gir grunnlag for ytterligere økning med mellom 10 og 30 millioner fat oljeekvivalenter.

Edvard Grieg er årets prosjekt - i verden!

Edvard Grieg-prosjektet er tildelt prisen "Project of the Year" for 2016 av Petroleum Economist. Prisen ble annonsert under en høytidelig seremoni i London i går kveld. "Dette er en fantastisk anerkjennelse både for vårt prosjektteam og for våre leverandører", sier administrerende direktør Kristin Færøvik.
Forventet produksjon 2017:
80-85
tusen fat oljeekvivalenter hver dag
Eierskap i
62
lisenser på norsk sokkel

Tildeler tre kontrakter for Luno II

Sokkelens beste ettåring

Vellykket avgrensning av Alta-funnet