• Utvikling av felt, ikke innvikling…

    En feltutbygging kan koste flere titalls milliarder kroner. Lundin følger noen enkle men ekstremt viktige prinsipper for å unngå forsinkelser og kostnadsoverskridelser. Oppskriften har vist seg å fungere svært bra.

    Les mer

Utbygging

Vellykket brønntest på Rolvsnes åpner større potensial

Lundin Norway har gjennomført en brønntest over en periode på ti dager på Rolvsnes i Nordsjøen. Testen bekrefter et helt nytt letekonsept på norsk sokkel, og viser at vi kan produsere olje og gass fra oppsprukket og forvitret grunnfjell.

Vellykket avgrensningsbrønn og prøveproduksjon på Alta

Lundin Norway, som operatør for utvinningstillatelse 609, har sammen med partnerne nettopp gjennomført en vellykket avgrensningsbrønn og prøveproduksjon på Alta-funnet på Lopphøgda i sørlige Barentshavet.

Vil du ha sommerjobb hos oss i 2019?

Lundin Norway skal engasjere studenter i sommervikariater innen et bredt spekter av fagdisipliner som er viktig for et oljeselskap. Har du lyst på utfordringer og vil lære av de beste? Da bør du søke nå.

Her er vinnerne av Vis oss ideen din!

To ideer som kan løse kjente utfordringer for olje- og gassindustrien stakk av med seieren i konkurransen Vis oss ideen din! Nå venter det plattformtur for to glade vinnere.
Forventet produksjon 2018:
78-82
tusen fat oljeekvivalenter hver dag
Eierskap i
62
lisenser på norsk sokkel

Tildeler tre kontrakter for Luno II

Sokkelens beste ettåring

Vellykket avgrensning av Alta-funnet